• Kwaliteit
    Wij werken aan kwaliteit....
  • Op de duofiets
    Wat zijn we blij

Voorzieningen

Woonkamer
Vanuit de gezellige woonkamer heeft men ruim zicht op het aangrenzende erf en de akkers in de omgeving. De inrichting is huiselijk en uw luie stoel vindt hier zeker een plekje. We gebruiken hier de gezamenlijke maaltijden en er is voldoende ruimte voor ontspanning en spel.

Extra Badruimte
In Hoeve Marant is een ruime extra badkamer aanwezig wanneer men per brancard gedouched moet worden. Het hoog-laag bad kan zorgen voor een onspannen moment.

Logeerkamer
Indien familie wat langer op bezoek wil blijven dan is dit in overleg mogelijk. Hiervoor kan de ingerichte logeerkamer op de 2e etage worden gebruikt. 

Familieruimte
Op de 2e etage is de familieruimte. Deze ruimte is o.a. geschikt voor een bijeenkomst t.b.v. de bewoner en/of voor het vieren van diens verjaardag. 

Het erf  
Door zijn oorsprong is Hoeve Marant omgeven met een groot erf. Het is geheel omsloten waardoor er voor onze bewoners een veilige situatie is ontstaan.
Men kan genieten in de tuin, de kleine boerderijdieren verzorgen, meehelpen met de diverse klusjes op het erf of gewoonweg lekker ontspannen op het terras.

Grenzend aan het omsloten erf is Marant Paviljoen T127 gevestigd, hierin is een bescheiden Pioniersmuseum gerealiseerd. We kunnen er gezamenlijk foto's bekijken van de pioniers en over het ontstaan van de Noordoostpolder. In de zomermaanden bezoeken we regelmatig het terras van het Paviljoen om een heerlijk ijsje te eten.